U Metkoviću obilježen Međunarodni dan mladih

Autor: na 9. kolovoza 2017.

 

Radionicama za djecu i mlade u Metkoviću je obilježen Međunarodni dan mladih.

Na prvoj radionici, koju je vodio Ivan Volarević, posjetitelji su izrađivali kazalište od recikliranog materijala te cjelokupnu predstavu na temu Ezopovih basni.

Druga radionica bila je na temu plesa breakdance, tj. Breakdance workshop gdje su se učili osnovni koraci plesa, a radionicu je vodio Mateo Petrić.

Održan je i koncert gdje su se predstavili mladi bendovi sa područja doline Neretve. Prvi bend je nastupao u sastavu: Maja Jakić – vokal, Tonći Dodig – bas, Dino Žderić – gitara, Domagoj Volarević – cajon.

Dok drugi bend pod nazivom Eho nastupio je u sastavu, vokali: Katarina Talajić, Tonća Šiljeg, Ivan Vladimir, gitara: Antonio Dominiković, saxophone: Marin Dominiković, rog/cajon: Lovre Laskač, bas/violina/cajon: Domagoj Volarević i klavijature: Luka Brečić.

Svim sudionicima osiguran je i Lonac iznenađenja koji se pripremio u suradnji i druženju s članovima i braniteljima Modro zelene zadruge i Zajednice braniteljskih zadruga.

Obilježavanje Međunarodnog dana mladih dio je aktivnosti projekta „Aktiva- pozitiva“ kojeg Udruga Dobra provodi u partnerstvu sa Srednjom poljoprivrednom i tehničkom školom Opuzen.

Cilj projekta je primjenom novih znanja i vještina stečenih u sklopu projektnih aktivnosti, poboljšati kvalitetu života mladih s područja doline Neretve.

Međunarodni dan mladih

Međunarodni dan mladih


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik