Provodi se program „ZA mobilnost starijih osoba u Dolini Neretve“

Autor: na 7. travnja 2021.

Udruga osoba s invaliditetom „Prijatelj“ provodi program pod nazivom „ZA mobilnost starijih osoba u Dolini Neretve“, a koji ima za cilj podizanje kvalitete života starijih osoba s ciljem njihovog zadržavanja u vlastitom domu pružajući uslugu prijevoza.

Program podrazumijeva aktivnosti prijevoza korisnika iznad 65 godina života, u svrhu zadovoljavanja potrebe za odlazak na njima važna mjesta (npr. odlazak liječniku, na terapiju, u posjet rodbini, kupovinu, kao i prijevoz do zdravstvenih ustanova u Dubrovniku i Splitu), a koja ne mogu zadovoljiti korištenjem javnog prijevoza ili im tu uslugu ne mogu osigurati članovi obitelji.

Sredstva za financiranje programa su osigurana u sklopu poziva Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike za prijavu dvogodišnjih programa usmjerenih unaprjeđenju kvalitete života i zaštiti prava starijih osoba za 2021. i 2022. godinu kroz Prioritet 2.

Osiguravanje usluga za starije osobe u zajednici – usluga prijevoza. Za više informacija i narudžbe prijevoza javite se osobno u našem uredu na adresi Sportska 3, Metković, putem telefona 020/680- 090 ili mailom uosi.prijatelj@gmail.com.


Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik