Mjesec zaljubljenih u znaku Tonyja Cetinskog i nove ljubavne balade „Čekam te!”

Autor: na 11. veljače 2019.

Biti na vrhu, i tako trideset godina, ali istodobno ostati skroman i prvenstveno čovjek, mogu samo najveći. Sve to, ali i više, objedinjuje jedinstveni Tony Cetinski.

Pjevač godine, koji je nedavno ponio nagradu „Oliver Dragojević“, uoči mjeseca zaljubljenih i Valentinova, predstavlja novu pjesmu i video spot, u suradnji s jednim od najboljih i najnagrađivanijih gitarista, Elvisom Stanićem.

Ljubavna balada „Čekam te“, dolazi s Tonyjevog aktualnog, izuzetno hvaljenog albuma „Kao u snu“, koji je akustičnim zvukom, oduševio struku i publiku, te postao jedno od najtraženijih i najprodavanijih izdanja.

„Čekam te“, autorski u djelu glazbe i teksta potpisuje Amil Lojo, dok su aranžman i produkcija djelo Elvisa Stanića. Pjesmu prati i atraktivan video spot, snimljen tijekom prošlogodišnjeg spektakularnog koncerta u Opatiji, uz gostovanje Elvisa Stanića.

Live spot za pjesmu ‘Čekam te’, ispao je divan i čaroban, baš kao i koncert na Ljetnoj pozornici u Opatiji. Velika mi je čast raditi sa vrhunskim ljudima i glazbenicima poput mojih suradnika. Veliko hvala Elvisu Staniću koji potpisuje produkciju i aranžmane na dvije pjesme, na aktualnom albumu ‘Kao u snu’, ali i gušta zasvirati sa nama“, poručio je ovom prigodom Tony.

Izvor: Hit Records
Označena kao

Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik