Javni pozivi za dodjelu financijskih sredstava u poduzetništvu i poljoprivredi

Autor: na 12. veljače 2019.

Grad Metković objavio je javne pozive za dodjelu financijskih sredstava u poduzetništvu te poljoprivredi.

U sklopu Programa mjera poticanja poduzetništva za 2019. godinu subjektima malog gospodarstva koji posluju i imaju registrirano sjedište na području grada, pružat će se potpore za novoosnovane tvrtke ili obrte, za nabavu strojeva, opreme i uređenje poslovnog prostora te za financiranje pripreme i kandidiranje EU projekata, za što je iz gradskog proračuna izdvojeno ukupno 500 tisuća kuna. Više o potporama i pozivu možete saznati putem ove poveznice. (Obustavljeno je zaprimanje prijava za Mjeru 2 u pozivu, odnosno, za nabavu strojeva, opreme i uređenje poslovnog prostora, budući da prijave nadmašuju predviđena sredstva. Više možete pročitati na ovoj poveznici.)

U sklopu javnog poziva za dodjelu sredstava u poljoprivredi, pružat će se potpore stočarima i pčelarima, potpore za obnovu ili gradnju staklenika i plastenika, za uvođenje ekološki naprednih metoda u poljoprivrednoj proizvodnji, za nabavu strojeva i opreme te za poticanje udruživanja poljoprivrednih proizvođača.

Korisnici ovog Programa mogu biti poljoprivredna gospodarstva, sa sjedištem i poljoprivrednom proizvodnjom na području grada Metkovića, koji se mogu prijaviti na više mjera, ali ukupan iznos po jednom korisniku neće iznositi više od 8 tisuća kuna tijekom jedne kalendarske godine.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik