„Regionalni dani EU fondova“ u petak u Opuzenu

Autor: na 11. veljače 2019.

U Gradskoj vijećnici Grada Opuzena u petak će se, 15. veljače, s početkom u 10 sati održati informativno-edukativni događaj „Regionalni dani EU fondova“.

Događaj u 30 hrvatskih gradova, pa tako i u Opuzenu, organizira Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji s institucijama u sustavu upravljanja i kontrole korištenja EU fondova, a zainteresirani mogu dobiti informacije o mogućnostima financiranja iz fondova Europske unije.

Na panel raspravi „Razvoj Opuzena kroz fondove Europske unije“ sudjelovat će predstavnici institucija i lokalni poduzetnici s iskustvom korištenja sredstava iz fondova EU, nakon čega će uslijediti stručna predavanja pod nazivom EU fondovi kao mogućnost financiranja“.

Održat će se i interaktivna radionica “Predstavljanje mjera ruralnog razvoja i postupak prijave na natječaj” na kojoj će se posjetitelji upoznati s aktualnim mogućnostima financiranja u okviru mjera ruralnog razvoja  i  procesom prijave putem AGRONET aplikacije. Radionicu će voditi M. Katunarić iz tvrtke Projekt tim Katunarić.  Zaključno, svi sudionici imat će mogućnost postaviti pitanja i razmijeniti iskustva vezana uz EU fondove.

Zainteresirani se na radionicu mogu prijaviti putem ove poveznice.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik