Album “CMC FESTIVAL VODICE 2018” najprodavanije izdanje u Hrvatskoj!

Autor: na 1. lipnja 2018.

 

Album “CMC festival Vodice 2018” najprodavanije je ovotjedno izdanje u Hrvatskoj prema podacima Hrvatske diskografske udruge! Dvostruka kompilacija s 38 novih hit pjesama koje će biti izvedene na jubilarnom, 10. CMC festivalu u Vodicama, u subotu, 9. lipnja, objavljena je 11. svibnja u nakladi Croatia Recordsa. Album je prošloga tjedna debitirao na listi prodaje na visokom 5. mjestu, a na vrh top-liste prodaje albuma vinuo se zahvaljujući mnogobrojnim fanovima i posjetiteljima CMC festivala u Vodicama koji na novom albumu imaju priliku slušati svoje omiljene izvođače poput Željka Bebeka, Mije, Dražena Zečića, Mladena Grdovića, Colonije, Borisa Novkovića, Mejaša, Nede Ukraden, Lane Jurčević i Luke Basija, Jasmina Stavrosa i mnoge druge.

Jubilarni 10. CMC festival, najpopularniji i najveći festival u regiji, počinje za 9 dana u Vodicama kada će na dvije festivalske pozornice smještene u samom centru grada nastupiti najatraktivnija imena domaće i regionalne glazbene scene. Osim spomenutih izvođača na Revijalnom dijelu festivala, Vodičane očekuju i koncerti Domenice, Lidije Bačić, Ivana Zaka, Sergeja Ćetkovića i Željka Bebeka na Velikoj pozornici te bendova Tragovi i Forum na malom Makina stageu u petak, dok će u subotu na glavnom stageu nastupiti grupa Colonia, a bend Zaratino pored Makine.

Povodom 10. rođendana CMC festivala, prošlog je tjedna u nakladi Croatia Recordsa objavljen i dvostruki album “40 velikih hitova CMC festivala” s najboljim pjesmama izvedenim na CMC festivalima od 2008. godine, završno s pjesmama koje će u Vodicama biti izvedene ove godine. Više informacija o samom festivalu pronađite na stranici: http://www.cmcfestival.com.hr ili na stranici CMC televizije: http://www.cmc.com.hr

Na drugom mjestu top-liste prodaje ovoga tjedna nalaze se Goran Bare & Majke s albumom “Nuspojave”, a na trećem mjestu je Mia Dimšić i “Život nije siv”. Najviši novi ulaz, na 12. mjestu je album “New Silk Road” našeg pijanista svjetske reputacije, Maksima Mrvice, dok su na 15. mjesto stigli “Dueti” Željka Bebeka, a na 17. mjesto “Original Album Collection” glazbene dive Tereze Kesovije.

Album možete pronaći na svim prodajnim mjestima nosača zvuka i Croatia Recordsa.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Pročitajte više

Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik