• Nekategorizirano

Završeno asfaltiranje ulice Andrije Kačića Miošića

Autor: na 12. listopada 2016.

Nakon radova na polaganju novog vodopskrbnog cjevovoda kroz projekt „Male intervencije 1“ danas je završeno afsaltiranje ulice Andrije Kačića Miošića.

Direktor Vodovoda Matko Jerković kaže:

„Svi radovi su završeni. Danas je položen zadnji, gornji sloj asfaltnog zastora na cijeloj širini prometnice u Ulici Andrije Kačića Miošića sa prilazima prema odvojcima ulica i, na taj način, ta ulica se može završenom. Ostalo je još obraditi par priključenja korisnika sa starog vodomjera na novo vodno mjerilo koje će djelatnici Vodovoda Metković montirati kroj sljedećih tjedan dana. U roku od 10 dana možemo reći da su doslovno svi radovi u navedenoj ulici završeni.“

Osim ove, projekt „Male intervencije 1“ rekonstrukcije vodoopskrbne mreže obuhvaća i ulicu Sv. Franje Asiškog u kojoj je već položeno 300 metara novog cjevovoda. Treća je Ulica Ilije Bošnjaka i dio Ive Lole Ribara.

Radovi na izgradnji kanalizacijskih  kolektora u ulicama Nikole Tesle i Neretvanskih gusara  također se odvijaju predviđenim tijekom i predstavljaju drugi projekt „Male intervencije 2“,  koji je Vodovod Metković ugovorio s Ministarstvom poljoprivrede i Hrvatskim vodama.

asfaltiranje asfaltiranje


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik