Vijećnici HDZ-a suzdržani o izvršenju proračuna za prvih šest mjeseci 2017.

Autor: na 25. listopada 2017.

 

Gradsko vijeće grada Metkovića na jučerašnjoj sjednici prihvatilo je prijedlog polugodišnjeg izvještaja o izvršenju proračuna Grada Metkovića za prvih šest mjeseci ove godine.

Za prijedlog su glasovali vijećnici Most-a, SDP-a i HSS-a, dok su vijećnici HDZ- a bili suzdržani.

Dalibor Milan_metkovic.hr

Izvršenje proračuna nije u skladu s planiranim, ustvrdio je gradonačelnik Milan obrazlažući stav vijećnika HDZ-a. – Naime, potrošeno je puno više nego je planirano. Da li je razlog većoj potrošnji izborna godina, ne znam, ali mogu reći da je za sport potrošeno 85% sredstava planiranih za cijelu godinu, potrošeno je na udruge preko 200 tisuća kuna, prihodi od legalizacije su preko milijun kuna manji nego je planirano“ – kazao je Milan istaknuvši kako je Grad u vrlo teškoj situaciji i da su potrebne ogromne mjere štednje kako bi se kraj godine dočekao bez rebalansa.

Katarina Ujdur_metkovic.hr.jpg

Grad Metković u prethodnom razdoblju nije imao nikakva zaduženja, svoje obaveze je uredno ispunjavao i mislim da će do kraja godine proračun biti normalno izvršen i da će završiti u plusu isto kao i do sada, kazala je vijećnica MOST-a i bivša gradonačelnica u predmetnom razdoblju Katarina Ujdur.

 

 

 


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik