• Nekategorizirano

Uhvatite boju – ali oprezno

Autor: na 12. srpnja 2016.

Ako ste u pokušaju da što prije „uhvatite boju“ spremni izbjegavati zaštitnu kremu, koristiti samo maslinovo ulje i satima se sunčati dok razmišljate „nije tako vruće, mogu ja to“, nemojte to činiti!

Dobit ćete sunčanicu, bit ćete umorni, a da ne spominjemo da ćete danima biti crveni. Kao i sva druga „brza rješenja“, opekotine nisu pravi način za postizanje lijepe boje tena.

Za to se savjetuju šeširi i kreme za sunčanje faktora bar 20 na početku sezone. Nemojte „na silu“ ostajati na suncu – ako vam je previše vruće, rashladite se u moru ili sladoledom u hladu. Kako biste bili sigurni da ćete kremu za sunčane zbilja i koristiti, kupite proizvod koji vam najviše odgovara  – hoćete li sprej, neku mirisnu kremu ili slično, na vama je. Ne trebate ni trošiti puno novaca jer, dok se skuplji proizvodi lakše razmažu, nema razlike u zaštiti.

Nakon dolaska s plaže, savršen je hladni tuš i, naravno, kreme predviđene za kožu nakon sunčanja. Ako imate opekotine, može vam pomoći i jogurt.

Na kraju – za uživanje na moru potrebna vam je i zdrava koža. Kad već u glavi imate ispijanje kave na ležaljci uz šum mora, nemojte dopustiti sebi da vam „sitnica“ pokvari odmor. 🙂

 


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *



Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik