U udruzi Radost s radom počinje defektologinja

Autor: na 8. veljače 2018.

 

U Udruzi za osobe s intelektualnim teškoćama Radost započela je s radom magistra edukacijske rehabilitacije (defektolog) Petra Talajić, u sklopu programa Radost je u različitosti koji financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Magistrica Talajić je stručnjak koji radi s djecom i odraslim osobama s posebnim potrebama. Provodi edukaciju i rehabilitaciju, profesionalno savjetovanje i osposobljavanje, te različite vrste terapija kojim pruža potporu klijentu.

Habilitcija i rehabilitacija se odnose na djecu i odrasle osoba s posebnim potrebama (intelektualne teškoće, oštećenje vida, oštećenje sluha, oštećenja jezično-govorne-glasovne komunikacije, kronične bolesti i specifične teškoće učenja). Navedeni procesi sastoje se od dijagnostike, tretmana i evaluacije njihove učinkovitosti.

Obavještavaju se sve zainteresirani roditelji djece s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom o mogućnosti uključenja u besplatan rehabilitacijski program najavom na telefon 020/670-856 ili osobnom dolaskom u prostorije Udruge na adresi Gračka 5, Ploče /radnim danom od 8 do 13 sati.

 


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik