Udruga “Otac Ante Gabrić” obilježila Dane otvorenih vrata

Autor: na 24. svibnja 2016.

 

U sklopu Dana otvorenih vrata udruga 2016., kojoj je cilj upoznavanje građana i šire društvene zajednice s projektima koje provode udruge u Hrvatskoj, danas je i Udruga Otac Ante Gabrić obilježila Dane otvorenih vrata zanimljivim programom.

Pripadnici treće životne dobi mjerili su krvni tlak i šećer, profesor Tomislav Ilić vodio je tjelovježbu, a zatim je razred učiteljice Ivone Vujice iz Osnovne škole Stjepana Radića održao brain gym (vježbe za um) sa korisnicima Udruge. Druženje na temu Budimo promjena koju želimo vidjeti u svijetu, budimo aktivni vodila je dr. med. Asja Palinić Cvitanović.

O današnjoj temi druženja sa pripadnicima Udruge više je kazala dr. med. Asja Palinić Cvitanović:

Budimo promjena koju želimo vidjeti u svijetu, budimo aktivni – predivno su nazvali moto današnjeg druženja u Udruzi Otac Ante Gabrić u koju se uvijek veselim doći i koja je uistinu veliko bogatstvo Grada Metkovića. Svi koji to nisu osjetili, mogu doći i danas na Dane otvorenih vrata, ali i bilo koji drugi dan ovdje će biti dobrodošli. Moto pod kojim smo se družili je da ne očekujemo da se drugi mijenjaju i usklađuju s nama, nego da mi budemo ta promjena, to svjetlo koje ćemo unositi u naše odnose, obitelji, susjedstvo i bez obzira s kim se družili mi trebamo biti promjena, a ne očekivati to od drugih.“

Održana je i izložba uradaka s radionica, te informiranje zainteresiranih o pomoći u kući i organiziranim dnevnim aktivnostima za starije, a u popodnevnim satima održati će se i kreativne radionice.

 

 


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik