Dani otvorenih vrata u Udruzi „Leptirići“

Autor: na 24. svibnja 2016.

 

Udruga cerebralne i dječje paralize doline Neretve „Leptirići“ je u sklopu akcije Dani otvorenih vrata udruga 2016.  u svojim prostorijama održala informativno druženje s članovima udruge i stručnim suradnicima.

Ovom akcijom Vlade Republike Hrvatske građane se želi upoznati s radom udruga u Hrvatskoj, a Udruga „Leptirići“ u svojim je prostorijama predstavila usluge koje pruža. Član „Leptirića“, Darijan Jović, o jučerašnjem druženju je kazao:

„Imali smo Dane otvorenih vrata kojima je prisustvovalo dosta volontera, zainteresiranih građana i samih korisnika terapije i roditelja gdje smo u jednom ugodnom druženju svima približili naše usluge i naše uspjehe od zadnjih Dana otvorenih vrata. Ljude informiramo o svim terapijama koje pružamo, počevši od logopeda, defektologa, senzorne integracije, fizikalne terapije, prijevoza, specijaliziranog pomoćnika u nastavi, kao i o širokom spektru socijalnih usluga koje udruga pruža.“

Udruga će druženje održati i u Pločama, a sutra će u svojim prostorijama u Metkoviću održati radionicu i predavanje Dijete i terapija senzorne integracije po dr. A. Jean Ayers senzorne terapeutkinje Irene Obradović.

 


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik