U tijeku Inicijativa samostalnog plasmana mandarina na javnim površinama diljem Hrvatske

Autor: na 24. listopada 2019.

U organizaciji Povjerenstva za mandarine Dubrovačko-neretvanske županije u tijeku je Inicijativa samostalnog plasmana mandarina na javnim površinama jedinica lokalne samouprave diljem Hrvatske.

Inicijativa s jedne strane uključuje proizvođače mandarina iz doline Neretve, a s druge strane jedinice lokalne samouprave u Hrvatskoj, preko kojih se dolazi do krajnjih kupaca.

Pozivu Dubrovačko-neretvanske županije do sada se odazvalo preko dvadeset OPG-ova koji svoje proizvode prodaju u gradovima Jastrebarsko, Zadar, Kaštela, Skradin, Gospić, Ozalj, Rab i Duga Resa.

U suradnji s Gradom Zagrebom u tijeku su završne organizacijske pripreme za održavanje manifestacije „Zagreb Neretvi, Neretva Zagrebu“ gdje će četrnaest proizvođača mandarina iz doline Neretve plasirati svoje proizvode na osam lokacija, od 3. do 17. studenoga.

Također, od 13. do 30. studenoga održat će se manifestacija „Dani Neretve u Dubrovniku“, gdje će se putem štandovske prodaje, vršiti direktni plasman mandarina i drugih proizvoda iz asortimana prijavljenih OPG-ova.

Inače, Inicijativa samostalnog plasmana mandarina na javnim površinama jedinica lokalne samouprave provodi se već drugu godinu zaredom, u suradnji s LEADER mrežom Hrvatske i Udrugom gradova, a svi proizvođači zainteresirani za sudjelovanje mogu se još uvijek prijaviti  u županijskom Upravnom odjelu za gospodarstvo i more.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik