Daria Hodnik iznenadila “fantastičnim” albumom i novim singlom

Autor: na 23. listopada 2019.

Već nekoliko godina fantastična Daria Hodnik posvetila se solo karijeri što se ispostavio kao pravi i logičan potez te je sve do danas više puta osvajala radijske postaje i top liste.

„Pružam ruke sreći”, „Zagrli me sad”, „Bitanga i princeza” feat. Mario Huljev, „Fantastična” feat. Brk, „Dođe mi da vrisnem tvoje ime”, sve redom radijski hitovi nalaze se na prvom studijskom albumu Darije Hodnik simbolično nazvanom “Fantastična”.

Album donosi i potpuno nove pjesme, a uz njega je izašao i novi singl „Smijem se” čiju glazbu potpisuju Nermin Puškar i Krešimir Tomec, dok je Nermin radio i tekst.

„Veliko hvala svim autorima, aranžerima i producentima na sudjelovanju te veliko hvala svim glazbenicima koji su moja druga obitelj i koji su udahnuli život i ljubav u ove pjesme. Hvala vam svima što ste mi omogućili da uživam u svakom odsviranom tonu i svakoj otpjevanoj frazi te da se bavim glazbom kakvu poznajem, volim i biram. Lijepo je raditi, družiti se i provoditi vrijeme s istomišljenicima, umjetnicima koji žive za glazbu, stvaraju glazbu i vole glazbu. Hvala vam na tome”, napisala je Daria Hodnik u zahvali u knjižici izdanja.

Pjesmu „Smijem se“ poslušajte ovdje:

Izvor: cmc.com.hr

Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik