U pojačanom nadzoru brzine sankcionirana 144 vozača

Autor: na 24. studenoga 2017.

 

Tijekom akcije pojačanog nadzora brzine kretanja vozila koja je kontinuirano trajala do 6 sati jutros, službenici prometne policije su  na prometnicama Policijske uprave dubrovačko-neretvanske zbog nepropisne ili neprilagođene brzine kretanja prekršajno sankcionirali 144 vozača.

Akcija je provedena na 83 lokacije na kojima je kontrolirano ukupno 351 vozilo, a u provedbu je bio uključen maksimalno raspoloživi broj djelatnika prometne policije koji su koristili sve raspoložive uređaje za nadzor brzine kretanja vozila. Najveća brzina kretanja vozila od 104 km/h izmjerena je na državnoj cesti D-8 u mjestu Baćina u Pločama.

U provedbu ove akcije bili su uključeni i građani koji su predlagali lokacije na kojima su smatrali da je potrebna veća prisutnost policije i nadzor brzine. Pristigli prijedlozi su uzeti u obzir te su odabrane lokacije pogodne za mjerenje brzine, a pristigli prijedlozi će se koristiti i kod sljedećih akcija.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska nastavlja s provođenjem preventivno-represivnih aktivnosti kojima je cilj smanjiti broj prometnih nesreća. Tako će se u noći sa subote na nedjelju provesti akcija pojačanog nadzora alkoholiziranosti vozača.

 


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik