Jambo napustio HSS

Autor: na 27. studenoga 2017.

 

Stipo Gabrić Jambo podnio je ostavku da sve funkcije u HSS- u te je zatražio brisanje iz članstva stranke.  Bila je to reakcija na zahtjev predsjednika stranke Kreše Beljaka za pismeno očitovanje o javnom istupu u emisiji HTV – a Otvoreno.

Dosadašnji član Predsjedništva te predsjednik gradske i županijske organizacije HSS- a priopćio je to na konferenciji za medije na kojoj je  istaknuo nezadovoljstvo predsjednikom Beljakom te smjerom u kojem vodi stranku.

„Smatram da se HSS vodi centralistički, Statut se stalno mijenja te se oduzimaju sredstva lokalnim organizacijama. Imam puno političkih utakmica u životu, dobih i loših rezultata i ne namjeravam u 60 – oj godini mijenjat svjetonazor.  Već nekoliko puta sam se trebao očitovati za neke svoje izjave a ovo je zemlja u kojoj svi imaju pravo govora i za ono što kažem se sigurno neću očitovat Beljaku. Zbog toga sam odlučio izaći iz stranke te zaželjet stranci i predsjedniku mnogo uspjeha te uspješnu i plodonosnu suradnju sa MOST – om“, kazao je Gabrić.

Istaknuo je da će kao gradski vijećnik i dalje podržavati gradonačelnika Dalibora Milana.

 


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik