U humanitarnoj akciji „Uljepšaj baki Božić“ prikupljeno preko 50 paketa

Autor: na 22. prosinca 2016.

 

U sklopu akcije „Uljepšaj baki Božić“, koju je u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Metković provela Udruga Dobra, prikupljeno je više od 50 paketa higijenskih potrepština i hrane.

Paketi, koji su ujedno i donacije građana Metkovića i okolice, bit će podijeljeni korisnicima programa Ministarstva socijalne politike i mladih “Pomoć u kući” te socijalno ugroženim starijim i nemoćnim osobama s ruralnoga područja doline Neretve. Voditeljica programa i projekata u Udruzi Dobra, Simona Pavlović ističe kako je, u odnosu na prethodnu, u ovogodišnjoj akciji prikupljen veći broj paketa.

„Akcija je trajala sedam dana i izuzetno smo zadovoljni odazivom naših građana. Pakete će dijeliti naši volonteri zajedno sa gerontodomaćicama. Moram se zahvaliti i mladima iz Udruge Kolektiv koji su nam pomogli pri pakiranju“, kazala je voditeljica programa i projekata u Udruzi Dobra, Simona Pavlović.

U sklopu akcije, bit će podijeljeni i božićni ukrasi koje su na radionicama izradili volonteri Volonterskog centra Dobra.

humanitarna akcija "uljepšaj baki božić"

 


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik