“Premalo mi je” nova dobitna glazbena kombinacija Nede Ukraden!

Autor: na 8. veljače 2019.

Najljepše trenutke iznimno bogate glazbene karijere, Neda Ukraden ‘živi’ i na samome početku 2019. godine.

Nakon brojnih koncerata, glazbenica se u toplim krajevima odmorila i napunila baterije za ono što je očekuje u narednim mjesecima.

Kao ‘pozitivna bomba’ odjeknula je u regiji vijest da je Neda primila poziv za sudjelovanjem na European Music fest-u EMF, koji će se od 03. do 05.05. 2019. održati u prijestolnici zabave, Las Vegasu.

Na festivalu koji je promocija Europske kulture, glazbe i plesa, Neda će pozornicu dijeliti sa svjetskim imenima kao što su Enrique Iglesias, Modern Talking i brojni drugi.

Do tada, svoju vjernu publiku, odlučila je počastiti još jednom rasplesanom i razigranom premijerom!

Predstavila je novu pjesmu i video spot ‘Premalo mi je’, koji nam i ovoga puta stiže iz autorske radionice, njezinih dugogodišnjih provjerenih suradnika Dušana Bačića i Bojana Dragojevića.

‘Pjesma je u pop izdanju, ali trubači u instrumentalu daju neku dozu balkanske egzotike. Zanimljivost je pojavljivanje u spotu i trubačice Danijele, sa svojim bendom, koji nosi njeno ime i slovi za jednu od najboljih instrumentalista, te vrste glazbe u regiji!
I ovoga puta ‘slobodne ruke’ oko same režije spota dala sam Vedadu Jašareviću, sa kojim je uvijek zadovoljstvo raditi.’, istaknula je ovom prigodom Neda.

Obožavatelji tako imaju priliku uživati u vizualno raskošnom i veselom video izdanju, kojem su dodatnu atraktivnost donijele plesačice, trubači, ali i specijalni video efekti.

Sve skupa, odlično je stylingom i kostimima upotpunio Bane Dević, dok je za besprijekoran izgled i make up bio zadužen Srđan Petković.

Kako sve skupa izgleda, te kakvo nam je finalno izdanje ovoga puta pripremila Neda Ukraden, kada je u pitanju nova pjesma i video spot ‘Premalo mi je’, pogledajte na YouTube linku:

Izvor: Hit Records
Označena kao

Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Pročitajte više

Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik