(NOVI) ELEMENTAL: Treba nam nešto glasno!

Autor: na 2. listopada 2018.

Nakon dvostrukog albuma ‘Tijelo’ i jednog poglavlja kojeg su obilježile pjesme poput „Goli i bosi“, „Sve je moje tuđe“, „Sanjam“, „Tijelo pamti, Elemental otvara novo poglavlje na svom glazbenom putu, i to glasno!

Tako Elemental upravo predstavlja svoju najnoviju pjesmu, „Nešto glasno“, pjesmu koja govori o borbi sa strahovima, jer, potrebno je nešto glasno što će nas osnažiti da se pokrenemo s točke – u svim segmentima života. Ritam pjesme je poletan i brz, kao doslovan poziv na pokret, a refren udara tamo gdje smo tanki – svatko od nas će najbolje znati koje je to mjesto – ono gdje spavaju strahovi.

Kako Elemental u 2018. godini slavi 20 godina postojanja,  za svoje je poklonike pripremio niz iznenađenja koje će im do kraja godine predstaviti. Pjesma „Nešto glasno“ započinje taj niz, koja oslikava velikim dijelom ono što Elemental živi već 20 godina – borbu, sa strahovima, sa samim sobom, sa sustavom…

“U vrijeme kad mi je na pamet pala ideja za pjesmu, pokušavala sam izaći na kraj s nekim svojim strahovima. Napisala sam stihove koji su mi poslužili gotovo terapeutski Kad se bojiš, ne postojiš ta me rečenica vodila i hrabrila. Zanimljivo mi je gledati kako su se i drugi ljudi našli u tome, jer čovjeku je lakše kad zna da nije sam. Htjela sam napisati malo stihova, a njima reći puno, napucati ih značenjem. U rapu obično ima mnogo više riječi, zato mi je drago da kroz pjevanje isprobavam nešto novo. Nešto glasno.” – opisala je Mirela Priselac Remi.

Pjesmu možete poslušati OVDJE.

Izvor: STAR MEDIA

Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik