‘Ne zaboravljaj’ – Teo Grčić kada jednom voli, ne mrzi za kraj u novoj pjesmi

Autor: na 6. listopada 2021.

Teo Grčić predstavlja nam svoj novi glazbeni uradak, peti singl po redu – ‘Ne zaboravljaj’. Glazbu ovog mladog i perspektivnog pjevača imali smo priliku do sada upoznati kroz nekoliko kantautorskih skladbi među kojima je i posljednji – ‘Šav’.

Očito je da polako, ali sigurno, Teo gradi sve jaču emotivnu poveznicu svojih pjesama s publikom, čemu teži i kao autor, a tome svjedoči i ono što nam donosi sa svojim novim singlom – ‘Ne zaboravljaj’. „Čast i zadovoljstvo mi je predstaviti svoju novu pjesmu ‘Ne zaboravljaj’ jer ona je glazbena priča o snazi mira, razumijevanja i moći dobrih namjera, kao esencijama iskrene ljubavi prema drugoj osobi, sebi i životu općenito“, rekao je Teo.

„Za mene je vrlo važno da kroz svaku svoju pjesmu prenesem što snažniju emociju jer glazbu smatram savršenom pojavom koja te u najljepšim i najtežim trenutcima može odvojiti od vremena u kojem jesi i odvesti u svijet u kojem će te suzama ili smijehom iscijeliti. Zato svakoj pjesmi koju radim pristupam predano jer bih volio uvesti slušatelja u svijet koji ona nosi, tako da je doista prožive, a ne samo čuju“, zaključio je.

Svoju ljubav prema glazbi i pjevanju otkrio je još u mladim danima, koja se kasnije manifestirala kroz singlove ‘Tragovi’, ‘Ti’, ‘Čuvam te’, te spomenuti ‘Šav’. Zahvaljujući prijelomnom trenutku u kojem se odvažio pokazati javnosti svoj talent, na jednom od koncerata Sergeja Ćetkovića, možemo reći da je od tada glazbena scena bogatija za još jedno ime, Tea Grčića, koji je do sada pokazao kako se marljivi rad i posvećenost itekako isplate, što u konačnici potvrđuju i same njegove pjesme.

Tekst za ‘Ne zaboravljaj’ potpisuje sam Teo, kao i glazbu, i to uz Hrvoja Domazeta koji je također zaslužan za aranžman.

Kako bi cijela glazbena priča bila potpuna, na lokacijama u Splitu snimljen je i video spot. Teova jednostavnost pretočena je u zanimljive kadrove koji najbolje pričaju ono što nosi sama pjesma. U spotu se pojavljuje prelijepa Marija Aralica koja je dodatno obogatila cijeli sadržaj, a sve je kamerom zabilježio Vatroslav Divić.

„Nikada ne smijemo dopustiti da nama ovlada ogorčenje i negativnost dok mijenjamo forme naših odnosa sa drugim ljudima. Za ljubav uvijek ima i mora se napraviti mjesta, jer je i u najtežim trenutcima dovoljno da samo jednom zaiskriš dobrotom koja se višestruko vraća“, za kraj je poručio Teo Grčić.

Označena kao

Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik