Borko s radne pauze sa Zuhrom, do svog singla prvijenca – ‘Pauza za ručak’!

Autor: na 6. listopada 2021.

Borko je novo lice na glazbenoj sceni koje nam se predstavlja svojim singlom prvijencem – „Pauza za ručak“. Na šaljivi način, pjesmom nam pokušava opisati trenutak slobode za vrijeme radnog dana, a koja je u konačnici i sama nastala upravo tada.

„Zanimljivo je to kako je upravo ‘Pauza za ručak’ nastala na jednoj od mojih radnih pauza. Sjedeći u hotelu s gitarom u ruci, prebirao sam po žicama tražeći neku novu melodiju i promatrao ujedno druge ljude u njihovim ‘pauzama’. Tada je došla ideja kako bi bilo vrlo zanimljivo upravo taj trenutak staviti u pjesmu. Htio sam na šaljivi način prikazati boljke radnog dana čovjeka koji ne vidi previše smisla u svom radu, već nestrpljivo čeka pauzu jer tu jedino pronalazi zadovoljstvo koje bi trebao imati i u svemu drugome. Na neki način, ‘Pauza za ručak’ je i podsjetnik kako bismo više trebali birati stvari, poslove i aktivnosti u životu koje nas uveseljavaju i inspiriraju“, ispričao je Borko.

Glazba je oduvijek zauzimala posebno mjesto u Borkovom životu, njezini zvuci okupirali su mu svu pažnju od kada zna za sebe. S vremenom, uz ljubav i posvećenost sportu tijekom srednje škole, pojavila se i ona prema gitari, a time i prvi pokušaji neuspjelih ljubavi i mladenačkih samouvjerenosti pretočenih u glazbu.

„Iako je moja preokupacija tijekom školovanja bila košarka, istovremeno se pojavila i ljubav prema gitari, pa je tako sve vezano uz gitaru postalo jako bitno, a gitaristi moji super heroji. Tu započinje moja glazbena avantura kroz vježbanje gitarističkih vještina, do odlaska na razne svirke, a time i stvaranje novih prijateljstava. Srećom, u svemu tome imao sam blizu sebe prijatelje, Marka Vojvodića i Igora Ivanovića, koji su mi svojim iskustvom i znanjem, između ostalog, pomogli da shvatim kako jedini razlog za bavljenje glazbom prije svega treba biti u ljubavi prema stvaranju, a ne samo ono vidljivo i zanimljivo većini ljudi“, ispričao je Borko.

Novu pjesmu ‘Pauza za ručak’ potpisuje sam Borko kao autor glazbe i teksta, dok su za aranžman glavni i odgovorni Igor Ivanović i Marko Vojvodić.

Uz puno zabave i smijeha, snimljen je i video spot za singl prvijenac ‘Pauza za ručak’ u kojem se pojavljuje glumac, komičar i televizijski voditelj Zlatan Zuhrić Zuhra u ulozi direktora, te Lara Vukušić. Za koreografiju se pobrinula Lana Tarabochia iz plesnog studija Bailando koja je sa svojom ekipom upotpunila i podignula ovu glazbenu priču na jedan viši nivo.

„U razmišljanju o idealnom kandidatu za video spot, Zuhra se pokazao savršenim i na naše zadovoljstvo otvorenim za suradnju, zbog čega smo jako sretni. Tu je i Lana Tarabochia koja napravila sjajnu koreografiju sa svojim djevojkama iz plesnog studija Bailando, te Lara Vukušić koja je doprinijela svojom izvrsnom glumom. Sve smo snimili u prostorima Q agencije zahvaljujući Filipu Ljubiću, gdje su njegovi ljudi napravili čuda kako bi nam olakšali cijelu organizaciju spota i snimanja. Cijeli tim koji je bio uključen u projekt snimanja ‘Pauze za ručak’ bio je fenomenalan, a ovim putem svima se od srca zahvaljujem za cijelo iskustvo koje je bilo super pozitivno i nadasve zabavno“, poručio je Borko.

Kako zvuči i izgleda ‘Pauza za ručak’ iz perspektive Borka, bit će najbolje da poslušate i pogledati sami na kanalu Hit Recordsa.

 

Označena kao

Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik