Mia objavila novi singl i spot Sretan put

Autor: na 28. kolovoza 2020.

Mlada osječka kantautorica i jedna od najpopularnijih pop izvođačica u Hrvatskoj, Mia Dimšić objavila je video broj za pjesmu Sretan put s istomenog albuma objavljenog krajem prošle godine.

Sretan put ujedno je i njezin najnoviji singl s kojim će se 5. rujna predstaviti u Vodicama na CMC Festivalu.

Za pjesmu Mia kaže: “‘Sretan put’ je pjesma inspirirana brojnim putovanjima na koja me glazba odvela, a ove godine, kad je tih putovanja manje nego ikad prije, jos mi je draža i važnija nego kad je nastala. Zamislila sam ju kao pjesmu koja se sluša u autu s otvorenim prozorima dok se krajolici izmjenjuju. Kod putovanja me oduvijek fasciniralo što su s jedne strane strašno dinamična i nemirna, a s druge nevjerojatno umirujuća i sve poravnaju. Na putovanjima mi dolaze najbolje ideje, najjače emocije i najjasnije mi je što trebam raditi. Ali još više od toga je važno što zbog putovanja uvijek znam koliko volimo svoj dom. Kod kuće je najbolje.

Album Sretan put svoje je izdanje dobio i na LP-ju. Na albumu se nalaze i pjesme Ovaj grad koja je proglašena najizvođenijom pjesmom Zagrebačkog festivala 2019. godine i pjesma Sva blaga ovog svijeta, najizvođenija pjesma Splitskog festivala 2019. godine. Sva blaga ovog svijeta koju je Mia snimila u duetu s Markom Toljom, nagrađena je i Porinom u kategoriji Najbolja vokalna suradnja.

Označena kao

Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik