U Metkoviću 7 novih COVID pozitivnih

Autor: na 28. kolovoza 2020.

Šest muških (od kojih su 4 kontakti ranijih slučajeva), i jedna ženska osoba iz Metkovića, također kontakt ranijeg slučaja pozitivni su na koronavirus.

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je 12 novih slučajeva zaraze koronavirusom. Riječ je o 7 osoba iz Metkovića šest muških (od kojih su 4 kontakti ranijih slučajeva) i jednoj ženskoj osobi također kontaktu ranijeg slučaja, te 3 osobe iz Dubrovnika (dvije ženske i jedna muška) koji su kontakti prethodno poznatog slučaja. Zaražena je i jedna muška osoba iz Vela Luke, te jedna osoba s prebivalištem u Zagrebu koja je trenutno na području Župe dubrovačke.

Izliječeno je 10 osoba – četiri iz Dubrovnika, dvije iz Korčule, dvije koje nemaju prebivalište u našoj županiji, te po jedna iz Konavala i Župe dubrovačke.

U OB Dubrovnik hospitalizirano je 7 osoba pozitivnih na koronavirus, a od početka pandemije na analizu je poslano 9070 uzoraka.

U samoizolaciji se nalazi 381 osoba, a u posljednja 24 sata nisu utvrđeni slučajevi kršenja mjere samoizlacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 62 slučaja kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik