Igor Delač namjerno zarazio brojne slušatelje!

Autor: na 2. lipnja 2020.

Igor Delač je objavio svoj novi singl „Nikad nije kasno“ i namjerno zarazio brojne slušatelje. To je toliko „zarazna“ pjesma da već nakon prvog slušanja “ulazi u uho” i više se ne može izbaciti iz glave. Za sve one koji se zaraze ovom pjesmom nema lijeka, niti cjepiva. Jedino im preostaje da cijelo vrijeme pjevaju “nikad nije kasno” i da za to krive Igora koji ih je zarazio svojim novim hitom.

Pozitivna i optimistična pjesma već u imenu nosi snažnu i univerzalnu poruku. Autori glazbe i teksta su Igorovi dokazano uspješni suradnici Ivan i Miroslav Zečić (HitFactory), dok aranžman i vrhunsku glazbenu produkciju potpisuje Ivan Zečić.

Pandemija korona virusa poremetila je život na cijelome planetu, pa je tako poremetila i Igorove planove o skoroj objavi albuma. Ono što je za sve nas prije korone bilo očekivano i realno, sada je postalo problematično i nedostižno. Odjednom, preko noći, svi naši planovi stavljeni su na čekanje za neka bolja i sretnija vremena. Stoga je i objava Igorovog albuma odgođena za jesen, kada će se uvjeti rada i života, nadamo se, normalizirati i vratiti u prijašnje stanje.

 „Iako sam svoj novi album najavljivao za kraj svibnja, zbog svega što nam se posljednjih mjeseci dogodilo prisiljen sam to odgoditi za jesen. Naši životi su se naglo i neočekivano promijenili, a protiv toga smo bili gotovo bespomoćni. Nadam se da će se sve uskoro vratiti u normalu i da ću na vrijeme uspjeti završiti nove pjesme, kako bi album konačno ugledao svjetlo dana. Do tada slušajte i pjevušite moj novi singl „Nikad nije kasno“. Siguran sam da će Vas razveseliti i unijeti barem malu dozu optimizma u Vaše živote. U ovakvim trenutcima pozitiva i optimizam su nam stvarno najpotrebniji. Ostanite  pozitivni, vjerujte u sebe i slijedite svoje snove. Budite uporni i ne gubite nadu, jer samo tako nikad nije kasno da postignete ono što želite. Moja glazbena karijera u posljednje dvije godine za to je najbolja potvrda.“ – rekao nam je Igor Delač.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik