Dječaci RK Metković- Škola rukometa izborili državnu završnicu

Autor: na 7. travnja 2017.

 

Nakon osvojenog Međunarodnog rukometnog turnira prijateljstva u Zenici, dječaci 2004. godišta RK Metković – Škola rukometa nastavljaju s uspješnim rezultatima.

Naime, pod vodstvo trenera, mag. kineziologije Branimira Vučkovića plasirali su se na državno natjecanje najboljih ekipa u cijeloj Hrvatskoj.

Natjecanje su izborili dobrom igrom u Hrvatskoj rukometnoj ligi Jug za dječake, u kojoj su nakon 18 odigranih utakmica završili na 3. mjestu.

Trener Branimir Vučković je istaknuo kako je nastup na državnoj završnici velika prilika za metkovske dječake.

„Metković je zasigurno rukometni grad i ovi momci to dokazuju. Na treninzima ulažu veliki trud i rad koji se u konačnici vidi na utakmicama. Nažalost, naš nastup na državnoj završnici je zbog visokih troškova upitan. Dio financira Grad Metković, ali se nadam da ćemo prikupiti sponzore koji će nam osigurati nastup, jer momci to zaslužuju. Njihova dobra igra je već prepoznatljiva u našoj ligi, a natjecanje će omogućit da budu prepoznati i u ostatku Hrvatske. Jer ovi dečki su budućnost, kako metkovskog, tako i hrvatskog rukometa“, kazao je Vučković.

Državna završnica održat će se u svibnju, a osim metkovskih dječaka iz Hrvatske rukometne lige Jug nastupit će još i RK Solin, RK Kaštela i RK Arbanasi iz Zadra.

 

 


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik