Crven ruž, novi singl i spot talentiranog Antonija Perine

Autor: na 9. veljače 2018.

Dvadesetogodišnji Antonio Perina, talentirani šibenski glazbenik predstavio je svoj treći singl i spot “Crven ruž”. Da bi ova rock pjesma dobila željeni zvuk, Antonio je pozvao na suradnju vrhunske glazbenike pa je tako bubnjeve svirao Dylan Wissing (Alicia Keys, John Legend, Drake…), bas gitaru Marko Reljanović (Gibonni band), klavijature Dejan Kuzmanovski, a Tomislav Mrduljaš kao glazbeni producent oblikovao je konačni zvuk. Pjesma je i snimana u studiju Tomislava Mrduljaša u Splitu te Triple Colossal studiju u New Yorku.

Antonio je autor glazbe i teksta kao i na svoja prethodna dva singla “Dođi, pripremio sam srce na bol” i “Divan svijet” i najmlađi je hrvatski kantautor i multiinstrumentalist. Glazbenu naobrazbu stekao je u srednjoj glazbenoj školi “Ivana Lukačića” u Šibeniku na saxofonu kao glavnom instrumentu, a paralelno uči svirati gitaru i klavir. Javno nastupa čak od svoje devete godine izvodeći program na sva tri instrumenta. Uz djela klasične glazbe, Antonio od samih početaka sluša i svira rock glazbu pa je ona temelj njegovih pjesama i nastupa uživo.

Nedavno je uspješno predstavljao Hrvatsku na internacionalnom Imagine festivalu s kojeg se vratio pun novih ideja i pozitivne energije. Između desetak bendova različitog glazbenog izričaja iz svih krajeva svijeta, Antonio je imao zapažen nastup uz akustičnu gitaru.

Za novu pjesmu “Crven ruž” snimljen je i atraktivan video spot u Zagrebu i Tisnom pod redateljskom palicom Željka Petreša. U ovom dinamičnom, pozitivno pomaknutom spotu uz Antonia, pojavljuje se niz mističnih likova te poznata fotografkinja i model Dora Šarić. Spot svojom posebnom atmosferom, po mnogima, odlično upotpunjuje jedinstveni karakter ove rock uspješnice.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik