Društvo Neretvana i prijatelja Neretve u Splitu: Na novoj adresi izabrano i novo vodstvo

Autor: na 9. veljače 2018.

U Splitu je na adresi Borisa Papandopula 5 svečano otvoren novi prostor zavičajnog Društva Neretvana i prijatelja Neretve u Splitu.

Nakon što je novi prostor blagoslovio član Društva Neretvana don Mihael Prović, uslijedila je izborna skupština na kojoj je izabrano vodstvo Društva za novi četverogodišnji mandat. Predsjednikom Društva imenovan je Mihajlo Lojpur, predstojnik Zavoda za anesteziologiju, reanimatologiju i intenzivno liječenje KBC Split, dok su za potpredsjednike izabrani Nikica Družijanić, Milan Blažević te Zvonimir Ajduk. U članove Predsjedništva izabrani su Zoran Jeramaz, Živka Obradović, Dijana Oršulić i Goran Medak, a u Nadzorni odbor Minka Višković, Darko Matičević, Edo Unković, Ante Šešelj i Jurica Damić. Tajnikom društva imenovan je Marijo Popović.

Druženje je nakon svečanog službenog dijela nastavljeno uz prigodni domjenak, a među mnogobrojnim gostima bili su i dogradonačelnik Grada Splita Nino Vela, Splitsko-dalmatinski dožupan Ante Šošić te utemeljitelj Maratona lađa Milojko Glasović. Sve prisutne zabavljao je Branko Medak.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik