Adriatic Perception Festival se vraća tamo „gdje Neretva ljubi more“

Autor: na 30. srpnja 2018.

 

Ovogodišnji Adriatic Perception Festival održat će se na kominskom Ušću od 3- 5. kolovoza. Tamo „gdje Neretva ljubi more“ ove će godine biti dvije pozornice na kojima će nastupiti najbolji regionalni izvođači.

SEA stage je glavna pozornica na kojoj će 3. i 4. kolovoza nastupiti Rob Hes i Guy Mantzur kao headlineri, a pridružit će im se neki od najboljih regionalnih selektora: Petar Dundov, Marina Karamarko, Dejan Milićević, Mladen Tomić, AudioStorm, DJ Jock, D.R.N.D.Y, Edy C, Royal Wolf i Tom Bug.

RIVER stage nalazi se u hladovini borove šume na Ušću te je rezerviran za one, po mnogima najbolje sate za partijanje – rano jutro iz kojeg će publiku u dan povesti i sa stilom zatvoriti APF – Plattenbank Records . Etiketa Yaniv Tala i Guy Mantzura preuzima ovu važnu ulogu zaključka nove percepcije, koji će vam pokazati Yaniv Tal i Damir Ludvig.

Na festivalu je moguće i kampiranje, no u vlastitom aranžmanu, a možete i istražiti tajne delte Neretve, koja se u ovom jedinstvenom krajoliku ulijeva u Jadranskom more.

Ulaznice za festival možete nabaviti preko Ticketshop.hr stranice i njihovih prodajnih mjesta.

 


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik