U srijedu nova izvedba predstave „Pomutnja“

Autor: na 30. srpnja 2018.

U sklopu Metkovskog ljeta, u srijedu, 1. kolovoza, u 21 sat metkovski kazališni amateri izvest će predstavu „Pomutnja“ na ljetnoj pozornici GKS-a.

Riječ je o satirično-humorističnom komadu koji kroz životnu priču iseljenika Paske Baverina govori o materijalizaciji današnjega društva i svemu onome što nam je nametnuo današnji stil života.

„Predstava započinje organizacijom sprovoda čovjeka koji se zbog političkih razloga morao odseliti u Ameriku. U iščekivanju posmrtnih ostataka susjedstvo i rodbina polemiziraju o različitim pričama iz prošlosti pri čemu se dovodi u pitanje vrijednost života, narušeni obiteljski odnosi te materijalizacija života. To je zapravo jedan prikaz prigovaranja, neriješenih situacija te komičnih situacija i dijaloga na sahranama. Likovima u glavi vlada pomutnja, a kraj predstave donosi rješenje za tu pomutnju“, kazao je autor predstave Goran Matić.

U predstavi igraju Željka Bulić, Ana Veraja, Jure Talajić, Vinko Vuković Liska, Manuela Šiljeg – Malezija, Josip Talajić i Marijeta Kežić.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik