Zbog iznimnih rezultata rada i zalaganja nagrađeno pet metkovskih policajaca

Autor: na 23. rujna 2019.

U Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj upriličena je prigodna svečanost Povodom obilježavanja Dana policije na kojoj su, zbog iznimnih rezultata rada i zalaganja, nagrađena 23 policijska i državna službenika, među kojima su se našli i službenici iz Metkovića.

Nagrađeni su Ante Tadić iz Policijske postaje Metković te Marko Simat, Nikolina Komazina, Mario Lovro i Pavao Kežić iz Postaje granične policijske Metković.

Također, načelnik PU dubrovačko-neretvanske Ivan Pavličević na svečanosti se svim policijskim službenicima i njihovim rukovoditeljima zahvalio na zalaganju i radu u protekom razdoblju, te im je čestitao Dan policije.

Ovom prilikom uručeni su pehari pobjednicima ovogodišnjih sprotskih natjecanja u stolnom tenisu, malom nogometu i streljaštvu održanih povodom Dana policije.

Obilježavanje Dana policije nastavlja se u utorak, polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća ispred Središnjeg križa na dubrovačkom gradskom groblju Boninovo te kod spomenika poginulim pripadnicima policije ispred zgrade Policijske uprave.

Svečano misno slavlje će se održati u nedjelju, 29. rujna, na blagdan sv. Mihajla, zaštitnika policajaca, u crkvi sv. Mihajla u Lapadu, s početkom u 10 sati.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik