Sudjelujte u planiranju gradskog proračuna za 2020. godinu

Autor: na 24. rujna 2019.

Grad Metković poziva građane da se sa svojim sugestijama, mišljenjima i prijedlozima aktivno uključe u planiranje proračuna za 2020. godinu.

Iz Grada ističu da je sudjelovanje građana u planiranju i donošenju proračuna važno kako bi se proračunska sredstva već u fazi planiranja usmjerila na projekte i programe koji su u najvećoj mogućoj mjeri usklađeni s potrebama i iskazanim stavovima građana.

Također ističu da se sudjelovanjem  građana  u  planiranju proračuna, povećaje transparentnost proračuna, kao i do povećanja odovornosti lokalnih vlasti.

Građani u proračunskim vodičima obavljenim na stranicama Grada Metkovića građani mogu saznati više o prihodima i rashodima proračuna, programima i područjima za koje je namijenjeno korištenje gradskog novca u tekućoj godini.

Svoje prijedloge s obrazloženjima građani mogu dostaviti elektroničkom poštom na email: pnn@metkovic.hr. Rok za dostavu prijedloga je 5. listopada 2019. godine, a  prikupljeni će se prijedlozi, sukladno mogućnostima, uzeti u obzir i uvrstiti u Proračun za 2020. godinu.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik