Žana Marević: “Nikada se nisam maknula od HDZ- a”

Autor: na 8. veljače 2017.

 

Na sjednici Županijskog odbora HDZ-a, uz Nikolu Dobroslavića, aktualnog župana, koji će bit njihov kandidat i na predstojećim lokalnim izborima, potvrđeni su i kandidati za zamjenike župana. Riječ je o Jošku Cebalu s Korčule i Žani Marević iz Metkovića.

Kandidatura  Žane Marević ujedno je i njen povratak u politiku nakon što je na lokalnim izborima 2009. godine, kao HDZ- ova kandidatkinja za gradonačelnika Metkovića izgubila od Stipe Gabrića Jambe.

Iako je iz Gradskog odbora metkovskog ogranka HDZ – a otišla još 2012. godine, ističe kako se od HDZ- a nikada nije maknula.

„Nakon tih izbora, još sam dvije godine bila predsjednica Gradskog odbora HDZ- a Metković, nakon čega se neke unutarstranačke stvari nisu posložile i došlo je do nekog oblika zasićenja s moje strane. Međutim, cijelo vrijeme sam zapravo tu prisutna i s moje strane nije bilo nikakvog neprimjerenog ponašanja koje bi me udaljilo od stranke“, kazala je Marević dodavši da je posljednjih godinu dana na poziv Branka Bačića, članica županijskog odbora HDZ- a.

Konkretan predizborni program HDZ- a tek se treba donijeti, ali Marević je istaknula u kojim projektima vidi potencijal razvoja Doline Neretve.

„Nikada se nisam maknula ni od problema građana. Veliki problem doline Neretve je navodnjavanje i s obzirom da je ovo poljoprivredno područje, taj se problem mora među prvima riješiti. Imamo mogućnost povlačenja novca iz EU fondova i mnogo toga se može iskoristiti. U tom smjeru se moramo kretati kako bi otvorili radna mjesta i spriječili mlade u napuštanju ovoga kraja“, istaknula je Marević.

 


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik