„Uz nju” – nova pjesma Marka Kutlića njegov je kantautorski iskorak

Autor: na 16. studenoga 2021.

„Uz nju” nova je pjesma Marka Kutlića, jednog od najboljih glasova mlađe generacije glazbenica i glazbenika.

Iako mu je tek dvadeset i šest godina, Marko je već svima dobro poznato ime. On suvereno barata pop i rock izričajem, a uz prepoznatljiv i snažan vokal počeo je vješto graditi svoj glazbeni put.

Nakon singlova „Budi moja noć„ i „Zaplesala je s ljetom” u duetu s Matijom Cvekom, pjesma „Uz nju” Markov je kantautorski iskorak: „Posljednjih par mjeseci skrio sam se malo od ljudi, ali naravno ne od svih. Puno vremena proveo u studiju, ali i na nekim drugim mjestima gdje crpim inspiraciju. Bio sam većinu vremena sam, ali i uz svoje suradnike, Antonia Davida Perinu, producenta na novom albumu, i Aleksandra Čubrila koji je napisao tekstove za neke meni drage pjesme s drugog studijskog albuma koji očekujem sredinom sljedeće godine.

Napokon sam došao do zvuka koji sam tražio, a on je malo je žešći i drugačiji od onog na koji su se ljudi navikli kad je moja glazba u pitanju. Sad je to sve napokon sjelo na svoje mjesto i došlo je vrijeme da podijelim s ljudima dio te radosti koju smo mi proživljavali u trenutku nastanka pjesama, a i sad kad su one gotove. Sve to sad slušam s osmijehom na licu.

Za kraj ove godine, ostavio sam meni posebnu dragu pjesmu ‘Uz nju’. Do sad sam uglavnom radio glazbu za svoje pjesme, a na novoj pjesmi po prvi put sam potpisujem i stihove. Ne želim puno pričati o pjesmi, jer ona nije tu da se o njoj priča već da je se sluša i da je svatko doživi na svoj način”.

S novim singlom „Uz nju” sve su jasniji obrisi Markovog izričaja, glazbene širine koju ima te sve ono što će doći do izražaja na njegovom drugom studijskom albumu.

Označena kao

Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik