Odličan nastup polaznika rukometne škole Metković-Mehanika

Autor: na 16. studenoga 2021.

Proteklog vikenda, polaznici rukometne škole Metković-Mehanika odigrali su sjajne utakmice od najnižih do najviših godišta.

Ipak, posebno su se istaknula dvojica mladića, vratara iz redova Metković-Mehanike, braća Ivan i Duje Ćerlek. Ivan je 2006. godište i igrao je za svoju generaciju (U15) te za starije kadete (U17) gdje je u svim utakmicama bio jedan od ključnih dijelova momčadi, dok je njegov brat Duje (2009. godište i dio generacije U13) perspektivan mladi vratar koji je oduševio sve prisutne.

Iz kluba su u svojem priopćenju naglasili kako su ponosni što uz njih vrijedno radi cijela plejada mladih vratara kao što su Marko Ćelić, Bruno Obrvan, Petar Bubalo, Mile Batinović, Jure Romić, Nikola Tomić i Stefan Milošević.

„Svaka sportska udruga u gradu treba cijeniti rad i trud mladih pojedinaca jer smo svjesni u kakvim izazovnim vremenima živimo. Kroz priču o mladim rukometašima želimo osvijestiti naše građane kako se u Metkoviću još uvijek živi za sport, živi za rukomet“, rekli su iz kluba.

 

Označena kao

Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik