U proteklom tjednu 19 prometnih nesreća

Autor: na 7. kolovoza 2017.

 

U proteklom tjednu na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske zabilježene su 24 prometne nesreće. Radi se o 13 prometnih nesreća s materijalnom štetom i 11 prometnih nesreća s ozlijeđenim osobama u kojima su dvije osobe teže, a 12 ih je lakše ozlijeđeno.

Provodeći mjere kontrole prometa policijski službenici su protiv počinitelja prometnih prekršaja poduzeli 708 represivnih mjera od kojih izdvajamo 291 mjeru poduzetu zbog prekoračenja brzine, 70 mjera poduzetih zbog nepropisnog zaustavljanja i parkiranja, 43 prekršaja zbog ne korištenja sigurnosnog pojasa, 48 mjera zbog nepropisnog pretjecanja i 24 mjere poduzete prema vozačima koji su vozilom upravljali pod utjecajem alkohola.

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske 19 osoba zatečeno je u posjedu manje količine kokaina, marihuane, amfetamina, hašiša, halucinogenih gljiva i tableta koje se nalaze na popisu droga.

Radi se o deset hrvatskih i devet stranih državljana kod kojih je droga pronađena prilikom ulazne odnosno izlazne granične kontrole na graničnim prijelazima, zatim na području Dubrovnika i Ploča.

Droga je uz potvrdu oduzeta, a osobe kod kojih je droga pronađena prekršajno sankcionirane sukladno Zakonu o suzbijanju zlouporabe droga.

 


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Pročitajte više

Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik