U planu izgradnja novog kata Srednje škole Metković

Autor: na 11. studenoga 2019.

Povodom planiranja projekta izgradnje novog kata na zgradi Srednje škole Metković, danas je održan sastanak ravnatelja Maria Obradovića i župana Nikole Dobroslavića sa suradnicima.

Sastanku su, među ostalima, prisustvovali i zamjenica župana Žaklina Marević, gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan, a riječ je o projektu kojim bi se omogućio jednosmjenski rad u Srednjoj školi Metković.

„Srednja škola Metković je izradila projekt nadogradnje kata kojim bi se dobilo još 14 novih kabineta. Imamo podršku župana i njegovih suradnika te našeg gradonačelnika. Grad Metković nas je oslobodio komunalnih doprinosa u protuvrijednosti od oko pola milijuna kuna. Nadam se da će se projekt brzo realizirati“, rekao je Obradović.

Župan Nikola Dobroslavić istaknuo je da je projekt koristan za školu, te da će županija nastojati pronaći način financiranja projekta.

„Projekt smo ocijenili vrlo dobrim za školu, kao i za uvjete rada u školi. Projekt se treba realizirati, ali vidjet ćemo na koji je način to moguće. Ne možemo ništa čvrsto obećati, ali projekt bi se mogao financirati ili iz sredstava Europskih fondova kroz intervencijski plan koji se planira za jedinice lokalne samouprave u dolini Neretve, ili putem Ministarstva obrazovanja, također europskim sredstvima“, rekao je Dobroslavić.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik