• Nekategorizirano

U Metkoviću zaplijenjeno 63 kg marihuane vrijednosti oko 2 milijuna kuna

Autor: na 18. veljače 2016.

Višemjesečno kriminalističko istraživanje policijskih službenika u Dubrovačko-neretvanskoj županiji rezultiralo je zapljenom veće količine marihuane u obiteljskoj kući u Metkoviću.

Glasnogovornica Policijske uprave Dubrovačko-neretvanske Andrijana Biskup:

„Tijekom jučerašnjeg dana, temeljem naloga sudca istrage županijskog suda u Dubrovniku provedena je pretraga obiteljske kuće na području Metkovića kada je pronađena i zaplijenjena manja količina streljiva, dvije digitalne vage sa tragovima marihuane, a u magazinu koji se nalazi u neposrednoj blizini obiteljske kuće pronađeno je 63 kilograma marihuane koja je bila upakirana u četiri bačve i deset omota. Vrijednost zaplijenjene marihuane procjenjuje se na oko 2 milijuna kuna, a njena vrijednost u uličnoj preprodaji dosegla bi i iznos i do 9 milijuna kuna. Ova zapljena je do sada najveća zapljena po količini marihuane na području ove policijske uprave, a koja nije realizirana na graničnom prijelazu. Kriminalističko istraživanje u odnosu na ovaj pronalazak droge se nastavlja.“

Zbog sumnje da je počinila kazneno djelo pomaganja u neovlaštenoj proizvodnji i prometu drogama, policija će 65-godišnju hrvatsku državljanku tijekom današnjeg dana dovesti pritvorskom nadzorniku Policijske uprave Dubrovačko-neretvanske, dok je za 46-godišnjim hrvatskim državljaninom raspisana  potraga s mjerom uhititi zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

 


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik