U Metkoviću predstavljena knjiga Ivane Plechinger

Autor: na 20. listopada 2017.

 

„Ono što ostaje, uvijek ljubav je“ naziv je knjige autorice Ivane Plechinger  koja je sinoć predstavljena u Gradskoj knjižnici Metković.

U svom autorskom prvijencu, poznata hrvatska pjevačica, skladateljica te televizijska i radijska voditeljica, kroz primjere iz vlastitog iskustva, iznosi načine na koji čovjek može prihvatiti teške životne trenutke.

Istaknula je kako knjiga nije njezina biografija, već je pričama iz vlastitog života željela prikazati kako svi ljudi u određenim fazama životna prolaze kroz slične probleme koji se u konačnici mogu prebroditi.

„Počela sam pisati nakon što je vrlo traumatično sa ovoga svijeta otišao moj tata. Na kraju je ispalo da je iz puno moje tuga izašlo mnogo radosti. Svi zapravo živimo iste živote i svima su nam se kroz život događale različite bolesti, raspadi brakova, financijski problemi. Što god da prolazimo u životu, vrlo vjerojatno su nam to prošli susjed ili prijateljica. U knjizi ima nekih dijelova moje priče,  upravo zbog toga da prikažem kako se iz problema može „isplivati“ i kako bi prikazala načine na koji sam ja to napravila“, kazala je Plechinger.

 


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik