U Metkoviću postavljene četiri pametne klupe

Autor: na 8. prosinca 2016.

 

U sklopu projekta “Razvoj cikloturizma u gradu Metkoviću” Turistička zajednica je na području grada postavila četiri pametne klupe i dva info kioska.

Solarne klupe koje sadrže utore za usb stick postavljene su u parku, na počeku Unke te kod  osnovnih škola Don Mihovila Pavlinovića i Stjepana Radića,a Info kiosci u parku te na autobusnom kolodvoru.

Kao dio ovoga  projekta, turističkom signalizacijom  je opremljena biciklistička ruta Vid –Dragovija, a  otisnuta je i nova image brošura Posjeti Metković.

Direktorica Turističkog ureda Turističke zajednice Grada Metkovića Magdalena Medar Ujdur je istaknula kako su projektne aktivnosti usmjerene na razvoj cikloturizma zbog sve većeg broja turista koji u grad  dolaze biciklima.

„Na ovaj način želimo i Metković spojiti na kartu biciklističkih staza koje se protežu po Hrvatskoj. Ovaj projekt želimo nastaviti i dalje, kako bi staze bile prilagođene svim vrstama bicikala, a ne samo za mountain bike“, naglasila je Medar Ujdur.

Projekt ukupne vrijednosti 75 tisuća kuna, financiran je od strane Hrvatske turističke zajednice u sklopu potpore turističkim zajednicama  na nerazvijenim područjima.

 

info kiosk

 


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik