Tommy donira 15 tisuća kuna za bolesnu djevojčicu Manuelu Čuturu

Autor: na 27. listopada 2017.

 

U Metkoviću se sutra, 28. listopada ponovno otvara renomirani maximarket Tommy.

Pored ekspanzije prodajne mreže i novih poslovnica, Tommy kontinuirano ulaže u modernizaciju prodajne mreže i primjenu novih tehnologija u maloprodaji, kako bi prodajni prostori bili što ugodniji i funkcionalniji, kako kupcima tako i zaposlenicima.

Tommy Maximarket Metković opremljen je po suvremenim standardima i zasigurno će donijeti novu dimenziju ponudi Tommyja u gradu Metkoviću i dolini Neretve, gdje potrošači već godinama prepoznaju kvalitetu i konkurentnost te ponude.

Ponudu standardno karakterizira širina asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno se ističu odjeli mesnice, svježeg voća i povrća, te pekarsko-slastičarskih proizvoda koji su značajno prošireni, a kao novina u ponudi maximarketa je odjel ribarnice.

Kao društveno odgovorna kompanija prigodom ponovnog otvorenja maximarketa u Metkoviću, Tommy će donirati iznos od 15.000 kuna organizatorima 1. Mandarina polumaratona koji će se održati 05.11.2017. godine u Metkoviću, a sredstva su namijenjena liječenju bolesne djevojčice Manuele Čuture iz Metkovića.

 


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik