Tomislav Bralić i klapa Intrade ugrijat će vam dušu

Autor: na 11. prosinca 2020.

U svojim spotovima Tomislav Bralić i klapa Intrade često predstavljaju manje poznate lokalitete dalmatinske kulturne baštine. Tako su do sada snimali na kod crkve Duha Svetoga u Posedarju – “Ne mogu te prestat jubit”, u Perivoju kraljice Jelene Madijevke u Zadru – “Bilo je i vrime”, na Večkoj kuli – “Ne mogu jubav krit”, na svjetioniku Villa Lanterna na Viru – “Ostajem tu”, na virskoj Crvenoj plaži – “Riči lažljive”, i brojnima drugim poznatim i manje poznatim lokacijama.

O njima kao promotorima hrvatskog turizma govori i prestižna međunarodna turistička nagrada “POVELJA F.E.S.T. 2017.” koju su dobili prije tri godine. Radi se o nagradi za koju je Izvršni direktorij manifestacije i središnji Odbor F.E.S.T. (Europska federacija turističkih novinara), sa sjedištem u Rimu, odabrao Tomislava Bralića i klapu Intrade kao  dobitnike. Tom nagradom Tomislav i klapa su ušli u međunarodni Klub zaslužnih za razvoj turizma.

Proteklih su dana “skočili” do Ugljana i na stoljetnoj tvrđavi snimili spot za novu pjesmu “Ugrij mi dušu” koju potpisuju Jure Stanić, Željka Galić i Igor Ivanović. A kako je bilo na Ugljanu i kako doživljava pjesmu otkrio nam je Tomislav Bralić:

Spot za pismu “Ugrij mi dušu“ snimili smo u Lamjani, ispod mjesta Kali na otoku Ugljanu. Ovo je jedna ljubavna balada za koju je glazbu napisao Jure Stanić na tekst Željke Galić. Aranžman je napravija Igor Ivanović, a još jedan Igor, Igor Goić iz Zadra, naš prijatelj, snimio je spot. S njim već surađujemo dugo godina, a s Jurom i Željkom po prvi put. Zahvaljujem im što su nam dali lipu pismu, ja se nadam da je ovo još jedna u nizu lipih ljubavnih balada koje san otpiva zajedno s klapom Intrade. Nadam se da ćete svi biti zadovoljni, da ćete uživati u kadrovima spota i u zvucima nove pisme “Ugrij mi dušu”.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik