Talačka kriza u studiju Radija Delta

Autor: na 11. ožujka 2017.

 

U studiju Radija Delta dogodila se talačka kriza, ali na sreću ne stvarna već u režiji i izvedbi Amaterskog kazališta Opuzen.

Naime, opuzensko amatersko kazalište snima trailer vlastite kazališne predstave „CRNOSTRIG U ETERU“. Riječ je o tragičnoj komediji neretvanskog pisca Hrvoje Barbira Barbe u kojoj razočarani branitelj Roso Grgo – Crnostrig, upada u prostorije lokalnog radija i zavlada cjelokupnim medijskim prostorom svoje općine… Predstava tematizira odnos društva prema dragovoljcima Domovinskog rata, a premijerno je izvedena na valovima Hrvatskog Radija još 2007. godine. U traileru i kazališnoj predstavi igraju: Vinko Liska Vuković, Suzana Mušan, Marijo Jurković, Ivana Talajić, Hrvoje Barbir Barba, Silvia Padovan, Maja Juračić i Lara Glamuzina.

Premijera kazališne predstave predviđena je za 31.03.2017. godine u Opuzenu. Sam trailer kazališne predstave sniman je u medijski već prepoznatom i profesionalnom dizajnerskom stilu Studija Idearum ( snimatelji: Andrea Franić i Mario Čuljak ), a prema prerađenom scenariju samog autora. Snimanje trailera predstave odvijalo se u prostorijama Radio Delte čime je priča dobila i posebnu težinu i upečatljivost.

Crnostrig u eteru_4Crnostrig u eteru_2

Crnostrig u eteru_1

 


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik