• Nekategorizirano

Dan OGŠ Metković obilježen svečanim koncertom

Autor: na 8. lipnja 2016.

 

U galeriji Gradskog kulturno središta Metković održan je svečani koncert povodom Dana OGŠ Metković i osme obljetnice djelovanja škole kao samostalne ustanove.

Ovom prigodom ravnatelj škole Zvonko Knežević podijelio je diplome nagrađivanim učenicima na regionalnim, državnim i međunarodnim  natjecanjima.

Ravnatelj škole Zvonko Knežević ističe:

„Morao sam, kao i na svakoj ovakvoj prigodi, posebno istaknuti učenike koji su pokazali izvrsne rezultate i koji su predstavljali našu školu i Metković na državnom i na međunarodnom natjecanju. Na 54. hrvatskom natjecanju učenika glazbe i plesa klarinetist Ivan Fran Stojić dobio je prvu nagradu u drugoj kategoriji, a saksofonisti Petra Rebac, Antea Filipa Stojić i Filip Kežić u svojim kategorijama su dobili drugu nagradu. Na međunarodnom natjecanju puhača u Varaždinu pod nazivom Woodwind & Brass od ta četiri učenika troje ih je osvojilo prvu nagradu – Petra Rebac, Filip Kežić i Ivan Fran Stojić, a Antea Filipa Stojić osvojila je drugu. Dakle, imali smo četiri jako dobro nagrađena učenika.“

Uz dječji zbor na koncertu je nastupalo dvadesetak učenika iz gotovo svih instrumentalnih disciplina koje su u programu škole.

 


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik