Srednja škola Metković obilježila Dan kruha

Autor: na 25. listopada 2019.

Srednja škola Metković danas je humanitarnom prodajnom izložbom kruha i krušnih proizvoda obilježila Dan kruha i zahvalnosti za plodove zemlje.

Učenici su održali prigodni glazbeno-recitatorski program, a uz krušne proizvode i kolače, izložene su bile i fritule koje je sa svojim učenicima pripremila stručna učiteljica Dana Paponja sa svojim učenicima, u čijem su posluživanju pomogli i učenici konobari.

Prihod od prodaje namijenjen je obitelji Nuraj.

„Znamo da ovo nije velika novčana pomoć, ali je od srca i nadamo se da će osnažiti obitelj i pomoći joj u oporavku nakon nesretnog gubitka doma. Zahvalila bih fra Dariju Sinkoviću koji je blagoslovio sve plodove kruha kako bi taj blagoslov osnažio i sve učenike, roditelje i nastavnike koji su pridonijeli obilježavanju ovoga dana. Zahvaljujem i profesoricama koje su pripremile prigodni program, Rosandi Lovrić i Suzani Nižić, pedagoginjama Violeti Oršulić i Ani Vidović, te učenicama četvrtog razreda uprave“, rekla je profesorica Danijela Baćilo, organizatorica prigodnog programa.

Učenici i njihovi proizvodi su program obilježavanja Dana kruha i zahvalnosti za plodove zemlje nastavili u Domu za odrasle osobe i rehabilitaciju, čije su korisnike učenici počastili plodovima kruha.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik