Sandi Cenov ‘Kriv’ za ljubav u novoj pop baladi!

Autor: na 20. veljače 2021.

Modernom pop baladom pod nazivom ‘Kriv’, na ovogodišnjoj Dori, predstavio se Sandi Cenov.

Kako novonastale okolnosti u protekloj godini nisu dozvoljavale previše, glazbenicima diljem regije kao inače, tako je Sandi svoju kreativnu energiju nemirnog duha, odlučio preusmjeriti na stvaranje nečeg novog.

Da je pjesma i sudbinski bila predodređena za Doru, govori i to kako je baladu završio u vrijeme zadnjeg roka za prijavu. Možemo tako lako reći, kada je nečemu suđeno biti, onda to i bude, bez iznimke. Kako je Sandi poznat kao ‘nepopravljivi’  romantičar, tako niti ovoga puta nije mogao pobjeći svojoj prirodnoj niti vodilji. Naime, riječ je o pjesmi ljubavnog karaktera koja u sebi nosi dozu melankolije za ne preboljenom ljubavi.

Bez obzira na tu činjenicu, Sandi nije krio iznimno zadovoljstvo svojim uratkom,

kao ni prema svemu onome što ga je očekivalo na opatijskoj pozornici.

‘Kako se zbog svega  malo što događa na glazbenoj sceni, silno me veselila činjenica da sam u Opatiji zajedno sa svojom ekipom pokazao ono najbolje što znamo. Uvijek rado viđena lica kolega glazbenika, ali ovaj puta pod malo drugačijim okolnostima, Jedva sam dočekao izlazak na opatijsku pozornicu i predstavljanje nove pjesme. Sada kada je prošao natjecateljski dio, vjerujem da će pjesma pronaći svoj put do publike koja je uvijek najbolji sud, poručuje Sandi.

Sve ovo govori da, gotovo uvijek, kreativna energija usmjerena u strast za ostvarenjem onoga što iskreno želimo, pronađe svoj put ubrzo i u stvarnosti. No, cijela ova stvar nebi bila potpuna bez dobrog ‘začina’ glazbe, teksta, aranžmana i svega onoga što čini dobar temelj za pjesmu. U ovom slučaju glavni  ‘krivci’ su Siniša Reljić Simba za glazbu i aranžman, dok je za tekst odgovoran Fayo.

‘Dogodila se jedna lijepa pjesma i suradnja sa Sandijem. Pjesma je kao stvorena za njega i njegovu interpretaciju.

Sandi je obiljezio vrijeme svojim  ljubavnim pjesmama i ja vjerujem kako je i ova na tom putu, da postane draga ljudima i da je slusaju godinama. Sandi ima tu moc da lagano osvoji srca i publiku, drago mi je sto po prvi put radimo zajedno’, potvrdio je Fayo.

Stoga, nema sumnje kako je pred nama još jedna Sandijeva uspješnica. No, za što je to točno ‘Kriv’ Sandi Cenov u svojoj novoj baladi, najbolje je da poslušate sami.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik