Šahisti OŠ Stjepana Radića treći na regionalnom natjecanju

Autor: na 19. veljače 2018.

Učenici Osnovne škole Stjepana Radića u Splitu su osvojili treće mjesto na Poluzavršnom (regionalnom) natjecanju u šahu – skupina JUG, na kojemu su sudjelovali mladi šahisti iz Šibensko-kninske, Splitsko-dalmatinske, Zadarske i Dubrovačko-neretvanske županije.

U poluzavršnici, snage su odmjerili sa svojim vršnjacima iz OŠ „Primošten“ iz Primoštena, OŠ „Split 3“ iz Splita i OŠ Šime Budinića iz Zadra. Odigrala su se tri kola po principu svatko sa svakim u trajanju od 25 minuta po igraču. Učenici iz OŠ Stjepan Radić ostvarili su jednu pobjedu nad OŠ Primošten, poraz od OŠ Split 3, dok je rezultat bio neriješen s OŠ Šime Budinića.

Pod vodstvom voditelja Škole šaha gospodina Slavka Bakalara i voditelja ŠŠD „Predolac“ iz OŠ Stjepana Radića, za OŠ Stjepana Radića nastupili su učenici Marin Kljusurić (7.c),  Dominik Blaž Bakalar (6.d) Mihael Borna Bjeliš (1.d), Jakov Šiljeg (3.e) i zamjena Ante Crnjac (4. c). Ovi su učenici na županijskom natjecanju osvojili prvo mjesto te su na regionalnom natjecanju nastupili kao predstavnici Dubrovačko-neretvanske županije.


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik