• Nekategorizirano

Rekonstrukcija vodoopskrbne mreže u Ulici Franje Asiškoga

Autor: na 10. studenoga 2016.

U sklopu rekonstrukcije vodoopskrbne mreže danas se u Ulici Franje Asiškoga u Metkoviću obavljaju radovi na spajanju  novoizgrađenog cjevovoda na postojeći u Splitskoj ulici čime će biti završena cjelokupna montaža vodovodnih cijevi.

Radovi su dio projekta „Mala intervencija 1“ za kojeg je Metković d.o.o. za vodoopskrbu i odvodnju otpadnih voda dobio bespovratna sredstva putem Ministarstva poljoprivrede i Hrvatskih voda. Vrijednost ukupnog projekta je 2, 6 milijuna kuna, a vrijednost radova u ulici Franje Asiškoga iznosi 850 tisuća kuna.

Direktor metkovskog Vodovoda Matko Jerković kazao je kako će svi radovi u ovoj ulici, ali i u cjelokupnom projektu, biti gotovi do Božića.

„Do kraja tjedna bi trebale biti montirane sve cijevi u ovoj ulici, a nakon završetka naših radova na gradilište dolazi HEP koji će izmijeniti svoj kabel što bi trebalo trajati 15-ak dana. Nakon toga će ŽUC kompletno sanirati prometni trak u širini od 2,7 m poslije čega bi uslijedilo asfaltiranje“, rekao je Jerković.

Isti radovi već su obavljeni u Ulici Andrije Kačića Miošića a ostatak projekta će bit realiziran  u Ulici Ilije Bošnjaka i dijelu Ulice Ive Lole Ribara gdje su pripremni radovi već započeli.

 


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik