Radionice u sklopu izrade županijskog programa za mlade

Autor: na 18. siječnja 2018.

 

U sklopu izrade županijskog programa za mlade u ponedjeljak, 22. siječnja, u Gradskom kulturnom središtu održat će se dvije radionice kojima je cilj ustanovljenje potreba i problema mladih.

Prva radionica, koja će se održati u vremenu od 9 do 10: 30 sati, namijenjena je osobama koje izravno rade s mladima ili su zadužene skrbiti o njima u jedinicama lokalne samouprave te obrazovnim, kulturnim, socijalnim  i ostalim ustanovama i udrugama.

Od 11 do 12: 30 sati održat će se druga radionica namijenjena mladima u dobi od 15 do 30 godina.

Dubrovačko – neretvanska  županija pokrenula je izradu županijskog programa za mlade kao strateškog dokumenta kojemu je cilj poboljšati kvalitetu života mladih. Projekt se provodi u partnerstvu s udrugom Europski dom Dubrovnik koja ima višegodišnje iskustvo u radu s mladima. U izradu ovoga dokumenta Županija želi uključiti dionike iz svih dijelova Dubrovačko – neretvanske županije koji se na različite načine skrbe za mlade. Kada program bude gotov i prođe javno savjetovanje, bit će usvojen na Županijskoj skupštini kao temelj za definiranje županijske politike prema mladima u razdoblju 2018.–2021.

 


Mišljenja čitatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik