„Problem“ koji poziva na ples

Autor: na 10. veljače 2022.

„Ne brini, nisi ništa kriv, u meni je problem, Što ne trzaš niti malo kad te zovem…“. Ako vam ovaj tekst zvuči poznato, sigurno ste naletjeli na „Problem“ Nele Đinđić.

Nakon uspjeha pjesama Netko kao ti, Vrijeme je, Poslije kiše, U zagrljaju spašeni feat. Marko Kutlić i Nauči me ploviti, Nela predstavlja „Problem“, novi singl s albuma „Melodrama“ koji je prošle godine izdala Croatia Records.

Nela je i ovaj put udružila snage s Mihovilom Šoštarićem i Vlahom Arbulićem iz studija Republika, a rezultat je singl modernog pop zvuka s primjesama funky ritma uz koji ne možete ostati mirni. Nela je autorica teksta i glazbe, a u singlu govori o neiscrpnoj temi muško-ženskih odnosa, ali i kako muškarci i žene gledaju na međusobne odnose i gdje zapravo nastaje „problem“.  Pjesmu prati i spot koji pršti šarenilom, ali nam predstavlja i Nelu u potpuno novom svjetlu, što je i sama komentirala: „Vrlo sam uzbuđena povodom izlaska singla „Problem“, ne samo zbog činjenice da sam autor istog, nego prvi puta plešem, što je za mene bio izlazak iz takozvane „komfor zone“, budući da je nemoguće ne zaplesati na ritam ove lepršave skladbe.“

Na ovom singlu i spotu je radila odlična ekipa, a to je ujedno i nastavak suradnje s Lukom Sepčićem koji je režirao, videospot za “Problem”, ali i radio montažu i kolor korekcije. U stvaranju spota je kao producentica sudjelovala Sara Horvatić koja je odradila odličan posao. Kao dio tima su sudjelovali asistenti kamere Rene Recek i Matija Domitrović s direktorom fotografije Antom Cvitanovićem. Nelin  stajling je osmislila Marcela Vrček, a šminku Tamara Kokalj, dok se za šminku plesačica pobrinula Natalija Škrlec. Cijelu priču oko izgleda je zaokružila frizura koju je radila Vesna Škrlec iz Connect Studija. Marta Opačić je zaslužna za koreografiju zahvaljujući kojoj se Nela prvi put odlučila pokazati svoje plesne vještine, a prate je plesačice Tihana Oremuš, Aida Omanović, Ana Marušić i Hedviga Pražić.

Nela je za snimanje spota odabrala i posebnu lokaciju u Vukovaru, i ovim putem se još jednom zahvaljuje Plivalištu Vukovar, Turističkoj zajednici grada Vukovara, Vili Vanda Vukovar, RentX-u, Interfilmu, Cinecrou i MBgripu. Snimanje i stvaranje spota je podržao i portal Journal.hr na kojem ste mogli vidjeti i premijeru spota.

„Uz glazbeno sazrijevanje postoje i svi ti drugi aspekti koje učim i pomoću kojih napredovati u svojoj glazbenoj karijeri. Vrlo sam ponosna na cijeli tim koji je sudjelovao u produkciji singla i video spota. Moja poruka koju sam htjela postići ovom skladbom je uživajte, čagajte, pjevajte!“

S obzirom na to da je Nela već sada miljenica publike i kako je njezin glas hvali i kritika, vjerujemo kako će i ovim singlom biti pri samom vrhu brojnih top lista, ali i na repertoaru brojnih tuluma i klubova.


Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik