Divlje jagode žestokom pjesmom “Plave noći bez tebe” najavljuju novi album

Autor: na 10. veljače 2022.

“Plave noći bez tebe” prva je nova pjesma regionalnih rock zvijezda Divljih jagoda nakon albuma “Jukebox” te najava novog studijskog albuma.

U svom prepoznatljivom autorskom pečatu, osnivač benda, Zele Lipovača, publici predstavlja još jednu žestoku rock pjesmu kojom pokazuje da i nakon više od 40 godina Divlje jagode i dalje drže tron. Kako kaže sam Zele, autor glazbe, teksta i producent ove pjesme, dokazani vokalni duet Tonija Jankovića i Livija Beraka ponovno je briljirao. Otkrio je i nekoliko detalja nadolazećeg studijskog albuma, koji će biti objavljen za Croatia Records prije ljeta ove godine. Upravo je ovoga tjedna Zele potpisao novi ekskluzivni ugovor s najvećom regionalnom diskografskom kućom, koja njega i Divlje jagode prati već dugi niz godina.

“Većinu pjesama za novi album otpjevat će uigrani tandem Toni Janković i Livio Berak, kao duet ili samostalno. Kao i na prethodna dva albuma ponovno ćemo dovesti goste, a za sada je sigurno da će to biti Tifa i Čipi iz grupe Osvajači”, kaže Zele.

Zele i Divlje jagode nastavljaju suradnju sa studiom Šišmiš gdje je pjesma snimana, miksana i masterirana, a videospot je rađen pod redateljskom palicom Pukovnika Dabrova. Spot su snimali Jovo Milivojević i Teodora Vlahović u produkciji RetroMetro & JohnDoeProductiona.


Radio Delta

- LIVE -

Trenutno svira

Naziv

Umjetnik